Foto: Privātais arhīvs

Katru svētdienu "Delfi Bizness" piedāvā nelielu sarunu ar kādu no biznesa vides pārstāvjiem par pašreizējām aktualitātēm, ceļu uz panākumiem, nākotnes plāniem un dzīves laikā gūtajām atziņām. Laila Vārtukapteine ir mazumtirdzniecības uzņēmuma "Elvi Latvija" komercdirektore, šī amata pienākumus pildot jau kopš 2010. gada.

Citas "Personība biznesā" sarunas atradīsiet šeit.

Pārtikas mazumtirdzniecība ir tā nozare, kas visas sabiedrībā notiekošās izmaiņas, sociālo noskaņojumu jūt visātrāk un viskrasāk – reizēm smejamies, ka pēc mūsu datiem var samērā precīzi pateikt pat to, kāds laiks ir ārā, saka Laila Vārtukapteine.

Viņa savulaik pieredzi mazumtirdzniecībā guvusi arī Gruzijā, un par šo valsti Lailai Vārtukapteinei ir patīkamas atmiņas, arī tādas, kas joprojām liek pasmaidīt.

Pastāstiet svarīgāko par sevi kā personību Latvijas biznesa vidē.

Jau vairāk nekā vienpadsmit gadus esmu Latvijas pārtikas mazumtirdzniecības tīkla "Elvi" komercdirektore. Man ir tas gods vadīt vienu no spēcīgākajiem un tradīcijām bagātākajiem pašmāju tirdzniecības zīmoliem. "Elvi" ir franšīzes tīkls – mūsu veikali pieder mazajiem un vidēji lieliem latviešu tirdzniecības uzņēmumiem, daudzviet veikalos saimnieko jau vairākas vienas ģimenes paaudzes, un veikalu īpašnieki vietējā kopienā par sava veikala kvalitāti un darbu vistiešākajā veidā atbild ar savu vārdu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!