Foto: Privātais arhīvs
Mārtiņš Jēkabsons ir uzņēmuma "Ixis", kuram pieder fantāziju apģērbu un aksesuāru veikali "SexyStyle", valdes priekšsēdētājs.

"SexyStyle" ir ģimenes uzņēmuma zīmols. Ideja par savu intīmpreču veikalu pirms kādiem divdesmit gadiem radās Mārtiņa Jēkabsona mammai un viņas vīram kā atbilde uz pašu vajadzībām.

Tomēr šī joprojām ir sarežģīta nozare, kurā strādāt, atzīst uzņēmējs. "Šeit nevalda parastie biznesa spēles noteikumi," viņš saka.

Sarunā ar "Delfi Bizness" Mārtiņš Jēkabsons uzsver, ka Rīgā izteikti trūkst iepirkšanās ielas vai apkaimes, kādas ir Eiropas lielākajās pilsētās.

Ik svētdienu lasītājus iepazīstinām ar uzņēmējdarbībā aktīviem cilvēkiem. Citas "Personība biznesā" sarunas atradīsiet šeit.

Pastāstiet svarīgāko par sevi kā personību Latvijas biznesa vidē.

Strādāju nozarē, kas vistiešākajā veidā ir balstīta uz cilvēku savstarpējām attiecībām un sajūtām. Tieši cilvēciskais aspekts man ir ļoti būtisks visos līmeņos – gan uzņēmuma iekšienē un komunikācijā ar kolēģiem, gan domājot par klientiem, sadarbības partneriem un to, kā mēs kā uzņēmums piedalāmies atvērtākas, iekļaujošākas sabiedrības veidošanā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!