Foto: Privātais arhīvs

Katru svētdienu "Delfi Bizness" piedāvā nelielu sarunu ar kādu no biznesa vides pārstāvjiem par pašreizējām aktualitātēm, ceļu uz panākumiem, nākotnes plāniem un dzīves laikā gūtajām atziņām. Iveta Priedīte par tirdzniecības centru "Spice" un "Spice Home" vadītāju un to īpašnieces SIA "Tirdzniecības centrs Pleskodāle" valdes locekli tika iecelta šā gada martā, bet arī pirms tam guvusi plašu pieredzi mazumtirdzniecības jomā.

Citas "Personība biznesā" sarunas atradīsiet šeit.

"Pastāvēs, kas pārvērtīsies. Tas noteikti ir attiecināms arī uz tirdzniecības nozari, kas ir nemitīgu pārmaiņu un izaicinājumu procesā," uzsver Iveta Priedīte.

Viņa atklāj, ka vasarā uz "Spices" jumta tiks izveidots Latvijā lielākais saules paneļu parks, kas to tuvinās ilgtspējīgas enerģijas izmantošanai.

Vai jūsu karjeras veidošanā/biznesa attīstībā vairāk ir bijis apzinātu soļu vai nejaušību?

Ar "nejaušību starpniecību" biju nokļuvusi abās industrijās, kurās savas karjeras laikā darbojos, – mazumtirdzniecībā un tirdzniecības centru pārvaldīšanā. Es neesmu traka karjeriste, kura karjeru būvē, neskatoties ne uz ko, tomēr savu izaugsmi katrā no industrijām veidoju diezgan apzināti – daudz mācījos, līdz sīkumiem izprotot lietas, darīju vairāk, nekā no manis prasīja. Mērķtiecība un pareiza attieksme ir mani apzinātie soļi karjeras veidošanā.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!