Foto: Lauma Kalniņa/Svaigi.lv

Katru svētdienu "Delfi Bizness" piedāvā nelielu sarunu ar kādu no biznesa vides pārstāvjiem par pašreizējām aktualitātēm, ceļu uz panākumiem, nākotnes plāniem un dzīves laikā gūtajām atziņām. Elīna Novada ir izveidojusi un attīsta virtuālo tirgu "Svaigi.lv", kura darbībā galvenais akcents likts uz Latvijā ražoto produkciju.

Citas "Personība biznesā" sarunas atradīsiet šeit.

"Svaigi.lv" ir reģistrēts sociālais uzņēmums, kas sev izvirzījis uzdevumu ne tikai to attīstīt kā biznesu, bet arī vairot pozitīvu sociālo ietekmi sabiedrībā.

"Biznesa ideja par "Svaigi.lv" atnāca pie manis caur maniem bērniem kā dāvana no dzīves," saka Elīna.

Kādas ir jūsu dzīves laikā gūtās atziņas?

Ja man ir jāizceļ tikai viena, es teiktu, ka kustība ir dzīvība. Nav cita ceļa, kā tikt ārā, kā vien doties cauri. Nav cita ceļa, kā iegūt to, ko vēlies, kā vien darot. Nav cita ceļa, kā mainīt dzīvi, kā vien sākt strādāt pie savas personības un rakstura. Nav citu atbildīgo, tikai tu pats. Nekas nav nokavēts, nekas nav palaists garām – šodien ir jauna diena, lai pa vienam solim atrisinātu to, kas pats sevi ir pieteicis kā risināmu. Ja nekas cits nepalīdz, aprunājies ar sevis 80 gadus vecāko versiju – ko viņa saka par tavām izvēlēm šodien?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!