Foto: DELFI

Par labāko darba devēju pērn Latvijā atzīta AS "Latvenergo", šodien pavēstīja interneta personāla atlases kompānija "CV-Online Latvia".

"CV-Online Latvia" veiktā pētījumā kopumā dažādās nozarēs kā labākie darba devēji nosaukti - "Latvijas Mobilais telefons" (LMT), "Swedbank", "Statoil Fuel&Retail Latvia" ("Statoil"), "airBaltic" un arī "Latvenergo".

LMT atzīts par labāko darba devēju informācijas tehnoloģiju un telekomunikāciju jomā, finanšu jomā visaugstāk novērtēta "Swedbank", tirdzniecībā laurus plūcis "Statoil", transporta un loģistikas jomā triumfējis "airBaltic", savukārt "Latvenergo" novērtēts kā labākais darba devējs ražošanas sektorā.

Jau ziņots, ka interneta personāla atlases kompānija "CV-Online Latvia" šodien publiskos labākos darba devējus, biznesa portālu "Nozare.lv" informēja kompānijā.

"CV-Online Latvia" veiktā pētījuma mērķis ir noskaidrot labāko darba devēju Latvijā, pie kura aptaujātie respondenti visvairāk vēlētos strādāt.

Aptaujas mērķis bija apzināt līderus finanšu, tirdzniecības, ražošanas, IT un telekomunikāciju, transporta un loģistikas nozarē.

Jau ziņots, ka pērn iekārojamākā un populārākā darba devēja statuss piešķirts AS "Latvenergo", kā arī AS "Swedbank" un SIA "Statoil Fuel&Retail Latvia" ("Statoil"), liecina interneta personāla atlases kompānijas "CV-Online Latvia" 2013.gada janvārī veiktais pētījums, kurā aptaujāti 3300 respondenti no visas Latvijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!