Foto: Publicitātes foto/Antra Zuce
Šā gada novembra sākumā atvērta 17. "Pica Lulū" picērija. Tā atrodas Rīgas apkaimē Teika un strādā visu diennakti. Investīciju apjomu tās izveidē ēdinātājs pašlaik neatklāj.

"Paplašināšanās ir viena no mūsu prioritātēm. Vēlamies būt tuvāk saviem klientiem, lai piedāvātu labāku, ērtāku un ātrāku servisu," uzņēmums komentē iespējamo picēriju tikla paplašināšanos.

SIA "Later Ltd" (Pica Lulū) valdes locekle Maijai Zariņa stāsta: "Īpaši mērķtiecīgi un jau labu laiku meklējām savas telpas picērijai Teikā. Svarīgākie faktori šajā lēmumu pieņemšanas procesā bija atbilstība mūsu standartiem un stratēģiski nozīmīgas atrašanās vietas statuss. Attīstībai un dinamiskumam ir nozīme, jo ļauj strādāt tā, lai mēs kļūtu vēl labāki, interesantāki un ērtāki. Šī būs diennakts picērija un tajā ir plānotas vairāk nekā 20 jaunas darbavietas."


"Pica Lulū" dibināta 1993. gadā un pirmā picērija atklāta 1994. gadā. Šobrīd ēdinātāja piedāvājumā ir 40 dažādu veidu un 3 dažādu izmēru pēc oriģinālām receptēm pagatavotas Ziemeļamerikas stila picas, kā arī salāti, zupas, deserti un mērces.

Ejot līdzi laikam, jau drīzumā "Pica Lulū" plāno pedāvāt jaunumus picu pasaulē, ieviešot Āzijas garšu izlasi ("Laša wok-pica" un "Vist-Indijas" pica, kā arī jauni Vistas salāti).

Uzņēmums ziņo, ka šogad apgrozījums būs lielāks, nekā pērn. "Sekojam līdzi tendencēm, esam aktīvi un radoši, spējam ātri reaģēt uz valstī un konkrētajā tirgū notiekošajam," tas komentē. Pēc "Lursoft" datiem, 2021. gadā SIA "Later Ltd" apgrozījums bijis gandrīz 5,69 milj. eiro, bet peļņa pēc nodokļiem nedaudz pārsniegusi 300 tūkst. eiro. Uzņēmums nodarbinājis 188 cilvēkus.

Picēriju tīklam nākamā gada lielākais izaicinājums ir pieaugošās izmaksas, turklāt tas attiecas gan uz komunāliem maksājumiem, gan izejvielām, gan citu. Taču tas paver iespējas būt kreatīviem un turpināt attīstīties. Turklāt konkurence nozarē ir liela, taču tā ir dzinējspēks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!