Foto: Publicitātes attēli

Tirdzniecības centrs “Domina Shopping" no 15. aprīļa organizēs ielu tirdzniecību kampaņas "Brīvdabas iepirkšanās skvērs" ietvaros.

Tajā būs vairāk nekā 10 veikali, piedāvājot iegādāties, kā arī pielaikot ikdienā nepieciešamās preces. To vidū ir "Meta", "Eiropas Apavi", "Sportland", "Muss", "Danija" un "Sportsdirect.com", "Garmin", "Handly", "7IN", kā arī "Douglas". Savukārt mājlietu veikals "Jysk" nodrošinās internetā pasūtīto preču izsniegšanu un sniegs konsultācijas par preču iegādi attālināti.

Saskaņā ar valstī esošajiem noteikumiem, ielu tirdzniecība nevarēs notikt septiņas dienas nedēļā. Pašreiz tie paredz šādu grafiku – trīs dienas strādā, četras atpūšas, skaidro Iveta Zvaigzne-Ālere, t/c “Domina Shopping” mārketinga direktore.

T/c “Domina Shopping” atkārtoti ir vērsies pie valdības pārstāvjiem ar lūgumu atļaut tirdzniecību iekštelpās drošos apstākļos. Ekonomikas Ministrijā ir iesniegts lūgums steidzami ļaut strādāt diviem Dominas veikaliem, kuriem ir atsevišķas ieejas ("Sportland" un "Jysk"). Šāda pieeja tiek praktizēta ne vien citos Latvijas tirdzniecības centros ar platību virs 7000m2, bet arī Lietuvā un iepriekš Igaunijā. Savukārt Valsts prezidentam, Saeimas priekšsēdētājai un Ministru kabinetam atkārtoti nosūtīts pieprasījums nekavējoties izbeigt negodīgas konkurences organizēšanu tirdzniecības nozarē un, ievērojot drošas tirdzniecības pieeju, atļaut klātienē strādāt arī visiem lielajos centros esošajiem veikaliem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!