Foto: Publicitātes attēls

Pirmajos trīs mēnešos pieslēgumu skaits “Tele2” tīklā ir palielinājās par gandrīz 38 000, salīdzinot ar aizvadītā gada pirmo ceturksni, vēsta uzņēmumā. Savukārt tīkla modernizācijā plānots ieguldīt desmit miljonus eiro.

Mobilo sakaru operators “Tele2” vēsta, ka kopējais uzņēmuma apgrozījums 2021. gada pirmajā ceturksnī palielinājās par 9,7%, salīdzinot ar aizvadītā gada pirmo ceturksni, un sasniedza 34,9 miljonus eiro. Gada pirmajos trīs mēnešos palielinājies arī pieslēgumu skaits.

Uzņēmuma peļņa pirms nodokļu maksājumiem pirmajā ceturksnī sasniedz 13,3 miljonus eiro, kas ir par 13,6% vairāk nekā aizvadītā gada attiecīgajā laika periodā.

“Šī gada pirmais ceturksnis “Tele2” ir bijis sekmīgs. Pateicoties realizētajai digitalizācijas stratēģijai, kā arī tirgus prasībām atbilstošiem piedāvājumiem, palielinājām gan klientu skaitu, gan arī būtiski kāpinājām viedierīču pārdošanas apjomus – to apgrozījums palielinājies pat par 36%. Turpinājām arī darbu pie biznesa procesu un infrastruktūras uzlabojumiem, lai klienti saņemtu labus pakalpojumus un teicamu apkalpošanu,” komentē uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Valdis Vancovičs, viņš norāda, ka telekomunikācijas, salīdzinot ar citām nozarēm, ir cietusi mazāk no pandēmijas izraisītajām problēmām.

"Turpinot attīstību, šobrīd ir uzsākts darbs pie “Tele2” pamattīkla modernizācijas, kas ļaus nodrošināt izcilu datu pārraidi un balss zvanu kvalitāti 4G un 5G tīklā,” norāda Vancovičs. Mobilo sakaru pamattīkla modernizācijā “Tele2” investēs aptuveni 10 miljonus eiro, un, kā norāda pats uzņēmums, tas ir pēdējā laikā vērienīgākais šāda veida projekts mobilo sakaru nozarē Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!