Foto: Publicitātes attēls
Rīgas pilsētas Latgales priekšpilsētas tiesā pieteikta SIA "Cherry Media" maksātnespēja, liecina ieraksts Maksātnespējas administrācijas mājaslapā.

Maksātnespējas lieta ir ierosināta 20. jūlijā. Kā informēja tiesā, pagaidām lietas izskatīšanas datums nav nozīmēts.

Iepriekš ziņots, ka fitnesa klubu tīkla "Atlētika" zaudējumi kolektīvās iepirkšanās portāla "Cherry" maksātnespējas dēļ pārsniedz 30 000 eiro.

Tāpat vēstīts, ka Igaunijā un Latvijā strādājošā kolektīvās tiešsaistes pirkumu vides kompānija "Cherry Meedia" pārtraukusi darbību un norāda, ka jau noslēgto pakalpojumu sniegšanu patērētājiem garantē līgumi, tādēļ lielākā daļa klientu zaudējumus necietīs.

Arī Patērētāju tiesību aizsardzības centrs (PTAC) iepriekš aicināja pakalpojumu sniedzējus sniegt patērētājiem ar portāla "Cherry" starpniecību apmaksātos pakalpojumus.

PTAC pārstāve Sanita Gertmane norādīja, ka iestāde patlaban noskaidro bankrotējušās SIA "Cherry Media" cietušo klientu skaitu, neizmantoto kuponu apjomu, iesaistītos pakalpojumu sniedzējus. PTAC ir ticies ar uzņēmuma pārstāvjiem un pieprasījis informāciju no "Cherry Media".

Kā liecina "Firmas.lv", "Cherry Media" 2014. gadā apgrozīja 1 914 330 eiro, tomēr strādāja ar 204 661 eiro zaudējumiem. Informācijas par pagājušo gadu nav.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!