Foto: Publicitātes foto

Energoresursu tirgotājs AS "Virši-A" ("Virši") paplašinās degvielas uzpildes staciju (DUS) tīkla pārklājumu, jūnijā atverot pilna servisa franšīzes stacijas Preiļu novadā un Krāslavā, "Delfi Bizness" informēja "Viršu" pārstāvji.

Pašreiz DUS "Preiļi" un "Krāslava" vēl strādā ar "Circle K" franšīzi. Tomēr pagājušajā nedēļā "Circle K" paziņoja, ka pārtrauc ilggadēju sadarbību ar franšīzes ņēmēju SIA "Vega P" un no 16. maija Preiļos, bet no 1. jūnija Krāslavā būs slēgtas "Circle K" DUS.

Pašlaik "Virši" piedāvā savus pakalpojumus 70 uzpildes stacijās visā Latvijā un pauž, ka tīkla paplašināšana ir solis tuvāk "Virši" mērķim līdz 2024. gada beigām piedāvāt klientiem 80 uzpildes stacijas.

"Mums ir patiess gandarījums, ka esam vienojušies par abpusēji izdevīgu sadarbības uzsākšanu ar jaunu franšīzes partneri, kā rezultātā "Virši" tīklam līdz jūnija beigām pievienosies vēl divas franšīzes stacijas. Līdz šim konkrētajā reģionā nebijām pārstāvēti, tāpēc jaunās stacijas nodrošinās spēcīgu ģeogrāfisko papildinājumu mūsu tīklam," komentē "Viršu" valdes priekšsēdētājs Jānis Vība.

"Virši-A" apgrozījums pagājušajā gadā, pēc provizoriskiem datiem, bija 375,11 miljoni eiro, kas ir par 69,8%% vairāk nekā 2021.gadā, bet kompānijas peļņa pieauga par 55,9% - līdz 10,311 miljoniem eiro. "Virši-A" koncernā ietilpst mātessabiedrība "Virši-A", SIA "Viršu nekustamie īpašumi", SIA "Virši loģistika" un SIA "Virši Renergy".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!