Foto: Publicitātes foto
Gatavojoties ierobežojumu atcelšanai, "Draugiem Group" uzņēmums "Printful" uzsācis iekārtot savu jaunāko biroju tikko renovētā namā Raiņa bulvāra un Krišjāņa Barona ielas krustojumā, informē uzņēmums.

"Draugiem Group" uzņēmuma "Printful" Latvijas komanda pandēmijas laikā teju divkāršojusies, sasniedzot 560 cilvēku. Gatavojoties ierobežojumu atcelšanai, uzņēmums uzsācis iekārtot savu jaunāko biroju tikko renovētā namā Raiņa bulvāra un Krišjāņa Barona ielas krustojumā.

"Nu jau vairāk kā gadu strādājam attālinātā režīmā. 92% no "Printful" komandas izteica vēlmi pēc ierobežojumu atcelšanas pilnībā vai daļēji atgriezties birojā. Taču, strauji augošā darbinieku skaita dēļ, attīstībai nepieciešamas papildu darba vietas. Tādēļ papildu biroja telpām Pārdaugavā, Mārupē un Cēsīs, iekārtojam biroju pašā pilsētas centrā, kas ļaus lielai daļai kolēģu strādāt tuvāk savai dzīvesvietai," biroja vietas izvēli pamato "Printful" izpilddirektors un līdzdibinātājs Dāvis Siksnāns, piebilstot, ka darbu jaunajā birojā varētu uzsākt jau šogad.

Jaunākais "Printful" birojs atrodas Raiņa bulvārī 25. Ēka uzbūvēta 1972. gadā pēc arhitekta Oļģerta Ostenberga projekta. Šogad pabeigta vērienīga ēkas renovācija, kuras projekta autors ir itāļu arhitekts Adriano Castiglioni. Jaunā biroja 7 stāvos un vairāk nekā 3000 m2 platībā tiks iekārtotas vairāk nekā 200 ergonomiskas darba vietas, tikšanās un koplietošanas telpas, kafejnīca darbiniekiem, kā arī 400 m2 liela jumta terase. Birojs atrodas tuvu Rīgas Centrālajai dzelzceļa stacijai, Starptautiskajai autoostai un citiem nozīmīgiem sabiedriskā transporta mezgliem.

"Esošie "Printful" biroji atrodas zaļā vidē, tāpēc arī šeit mēs iekārtosim apzaļumotu un labiekārtotu ārteltelpu ēkas priekšpusē. Šādi vēlamies piedalīties Rīgas izveidē par cilvēkiem draudzīgu pilsētu," teic Siksnāns.

Biroja interjers veidots pēc vides pieejamības principiem – lifts, zemie sliekšņi un ar ratiņkrēslu pieejami sanitārie mezgli. Ēka ir maksimāli pielāgota energoefektivitātes prasībām – telpas ir aprīkotas ar jaunākās paaudzes centralizētu dzeramā ūdens sistēmu, jaudīgām gaisa rekuperācijas iekārtām, UVC lampām un ozona ģeneratoriem, kas ierobežo vīrusu un alergēnu izplatības riskus. Tāpat kā citos "Printful" birojos, arī Raiņa bulvārī 25 būs pieejamas velosipēdu novietnes un uzlādes vietas elektroautomobiļiem. Telpas ilgtermiņā tiek īrētas no nekustamo īpašumu investora un pārvaldītāja "Baltic RE Group AS".

"Mēs ļoti vēlējāmies, lai šī ēka kalpotu kā ilgtspējības piemērs un darba telpās būtu patīkama un radoša vide jaunām idejām. Sadarbībā ar "Printful" mēs esam atraduši kopīgu izpratni par iepriekš minētajām vērtībām, kā rezultātā tapusi novatoriska ēka, kas ir gan dabai, gan cilvēkiem draudzīga," teic "Baltic RE Group" dibinātājs un izpilddirektors Džovanni dalla Dzonka (Giovanni dalla Zonca).

"Printful" ir apdrukas un šūšanas ārpakalpojumu uzņēmums, kas automātiski saņem, izgatavo un piegādā pasūtījumus internetveikalu vārdā. "Printful" birojos Rīgā, Cēsīs un ražotnēs Mārupē strādā vairāk nekā 560 profesionāļi. Visā pasaulē "Printful" komandā strādā vairāk nekā 1600 cilvēku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!