Foto: Publicitātes foto

Līdz šā gada beigām SIA "Merks" plāno pabeigt trīs dzīvojamo ēku kompleksu "Merks Mežpilsēta", kuram tikko kā nosvinēti spāru svētki.

"Merks Mežpilsēta" dzīvojamā projekta pirmās kārtas būvniecība Hipokrāta ielā, Rīgā sākta 2021. gadā. Tās ietvaros paredzēts uzbūvēt trīs piecstāvu ēkas ar 117 dzīvokļiem. Projekts atrodas vienā no zaļākajām Rīgas apkaimēm – Mežciemā, ko iecienījušas jaunās ģimenes. Projekts top teritorijā starp Dreiliņupīti, ko plānots sakopt, un mežu, kur iespējams pastaigāties. "Merks Mežpilsēta" pirmajā kārtā ir pieejami 2 līdz 4 istabu dzīvokļi ar dzīvojamo platību 35-75 m2. Ēkās ir paredzēti lifti, koplietošanas un privātas noliktavas. Ēkām būs bērnu spēļu laukumi un lapenes, kā arī āra auto stāvvietas. Teritorija būs iežogota, ar video novērošanu.

SIA "Merks" Nekustamo īpašumu attīstības direktors Mikus Freimanis stāsta, ka šobrīd 75% no visiem dzīvokļiem ir rezervēti. Šie uzņēmumam ir pirmie spāru svētki šogad, pašlaik norisinās fasādes un jumta siltināšana, kā arī inženierkomunikāciju izbūve.

Būvkompānija "Merks" ir ģenerāluzņēmējs sabiedrisko, dzīvojamo un rūpniecisko ēku, kā arī inženierbūvju celtniecībā, kas Latvijā darbojas kopš 1996. gada. Tā ietilpst"Merko Ehitus" grupā, kuras akcijas kopš 1997. gada tiek kotētas Tallinas Nasdaq biržā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!