Foto: LETA

Augļu un ogu pārstrādes uzņēmums "Pure Food" ir mainījis nosaukumu uz "Puratos Latvia", portālu "Delfi" informēja uzņēmuma pārstāve Iveta Granta.

Nosaukums mainīts, turpinot attīstīt "Puratos grupas" biznesa stratēģiju, kuras īstenošana aizsākās 2011.gadā maijā, kad par "Pure Food" 100% īpašniekiem kļuva Beļģijas kapitāla uzņēmums "Puratos". Turpmāk "Pure Food" visus darījumus ar sadarbības partneriem organizēs izmantojot jauno nosaukumu.

"Jau kopš pagājušā gada maija Pure Food pārstāv Puratos intereses Latvijā un pilnībā ir uzņēmies visu uzņēmuma produktu pārdošanu klientiem. Uzņēmuma nosaukuma maiņa ir tikai loģisks solis tālākai Latvijas uzņēmuma integrācijai starptautiskajā Puratos grupas uzņēmumu saimē," atzīmēja "Puratos Latvia" ģenerāldirektors Aigars Balodis.

Jaunais uzņēmuma simbols Latvijā, kā visiem Puratos grupas uzņēmumiem, būs vienradzis - slavenais mītiskais dzīvnieks, kas iemieso ētiku un drosmi. "Arī turpmāk uzņēmuma mērķis visiem Latvijas un ārzemju klientiem būs nodrošināt izcilu produkcijas kvalitāti," teica Balodis.

Viņš arī uzsver, ka izņemot nosaukuma maiņu, nekas cits neizmainās uzņēmuma turpmākajā darbā. Arī "Puratos Latvia" klientiem nosaukuma maiņa nekādas papildus grūtības neradīs. Pēc juridiskā nosaukuma maiņas visi līgumi un vienošanās, kas slēgtas ar "Pure Food", būs spēkā.

"Puratos Grupas" uzņēmums ir pārstāvēts vairāk nekā 100 pasaules valstīs un ir viens no pasaulē vadošajiem maizes un konditorijas produktu ražotāju izejvielu piegādātājiem. 65 valstīs ir reģistrēti Puratos piederoši uzņēmumi. Tāpat Puratos grupas uzņēmumos kopumā strādā vairāk nekā 5600 darbinieku. 2011.gadā uzņēmums strādāja ar vairāk nekā 1,1 miljonu eiro (0,8 miljonu latu) lielu apgrozījumu. Katru gadu jaunu produktu attīstībā "Puratos" investē 2,7% no visiem ieņēmumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!