Foto: Publicitātes foto

AS "Radio SWH" pērn izkļuvis no zaudējumiem un strādājis ar 109 342 eiro peļņu, savukārt apgrozījums sasniedzis 2 511 374 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

"Radio SWH" apgrozījums 2014.gadā, salīdzinot ar 2013.gadu, palielinājies par 12%. 2013.gadā uzņēmuma zaudējumi sasniedza 90 652 eiro, bet apgrozījums - 2 236 299 eiro.

Gada pārskata vadības ziņojumā norādīts, ka 2014.gads, kas ir "Radio SWH" pastāvēšanas 22.gads, iezīmējies ar vairākiem nozīmīgiem notikumiem uzņēmuma darbībā.

2014.gada februārī tika atklāta radio stacija "SWH Gold", paplašināta radio "SWH Kurzeme" apraide, nolūkā piesaistīt jaunas klientu grupas un klausītājus. "Radio SWH Plus" programma novembrī svinēja savu pastāvēšanas 20.gadadienu, piesaistot klientus un klausītājus ar plašām aktivitātēm mēneša garumā. Būtiskas izmaiņas notikušas arī programmu saturā, piesaistot jaunus klausītājus.

Pērn turpinājās programmu apraides paplašināšana, piedaloties Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) konkursos un iegūstot jaunas papildu apraides tiesības reģionos.

2014.gadā "Radio SWH" reorganizācijas rezultātā pievienoja saistītos uzņēmumus SIA "Radio reklāmas tirdzniecība" un SIA "Maksimums", ar mērķi ekonomiskāk izmantot esošos resursus un samazināt nelietderīgās izmaksas.

2015.gadā ir paredzēts turpināt iesāktās izmaiņas, lai nodrošinātu klausītājus ar interesantiem raidījumiem un plaša spektra programmām. Klientu lojalitātes programma un citi biznesa vadības uzlabojumi dod pārliecību par plašāku visu staciju atpazīstamību, klausītāju atbalstu un akcionāru noteikto mērķu sasniegšanu, norādīts ziņojumā.

Uzņēmuma 2014.gada peļņa uzskatāma par labu rezultātu un apliecina pēdējo gadu veikto izmaiņu un lēmumu pozitīvu ietekmi uzņēmuma darbībā. Uzņēmuma valde iesaka izmantot pārskata gada peļņu iepriekšējo gadu uzkrāto zaudējumu segšanai.

AS "Radio SWH" dibināta 1993.gadā kā pirmā privātā radiostacija Latvijā ar pašas veidotu programmu. Tās pamatkapitāls ir 663 654 eiro (466 421 lats).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!