Foto: Publicitātes foto
Radiostaciju īpašnieks "Radio SWH" pagājušajā gadā strādāja ar miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 4,2% mazāk nekā 2014.gadā, un guva 53 tūkstošu eiro peļņu - uz pusi mazāk nekā gadu iepriekš, liecina "Lursoft" datubāzē publicētais uzņēmuma gada pārskats.

"Radio SWH" finanšu pārskata vadības ziņojumā teikts, ka 2015. gads bija "Radio SWH"pastāvēšanas 23 gads, kurš iezīmējās ar virkni nozīmīgu notikumu uzņēmuma darbībā. 2015. gadā turpinājās programmau apraides paplašināšana, piedaloties Nacionālajā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) konkursos un iegūstot jaunas papildu apraides tiesības reģionos. Pērn paplašināta radio stacijas "SWH Gold" apraide Jēkabpils un Ventspils reģionos, "SWH Plus" apraide Ventspils reģionā ar mērķi piesaistīt jaunus klientus un paplašināt klausītāju loku. Būtiskas izmaiņas notikušas arī programmas saturā, lai piesaistītu jaunus klausītājus.

2015.gadā notikusi arī "Radio SWH" akcionāru maiņa - par tādiem kļuva "Cinamon Holding", Jānis Šipkēvics un Filips Rubenis.

2016. gadā ir paredzēts turpināt iesāktās izmaiņas, lai nodrošinātu klausītājus ar interesantiem raidījumiem un plaša spektra programmām.

2014. gadā kompānija strādāja ar 2,511 miljona eiro apgrozījumu un 109,3 tūkstošu eiro peļņu.

Šobrīd "Radio SWH" Latvijā pieder piecas radiostacijas - "Radio SWH", "Radio SWH Plus", "Radio SWH Rock", "Spin FM", "SWH Gold". Uzņēmums ir dibināts 1993. gadā un ir viena no pirmajām privātajām radiostacijām Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!