Foto: AFI

Reģistrētas izmaiņas SIA "Ventamonjaks" valdes sastāvā, ziņo "Lursoft" Klientu portfelis.

Izziņas dati rāda, ka šā gada 1.septembrī uzņēmuma valdes locekļa amatu beigs pildīt Viktors Indrāns, un viņa vietā stāsies Dmitrijs Vihovaņecs, kurš kopš šā gada 28.februāra ieņem arī SIA "VK Ekspedīcija" valdes locekļa amatu. SIA "Ventamonjaks" valdes priekšsēdētāja amatu arī pēc 1.septembra ieņems Artūrs Skadats.

Aizvadītajā gadā SIA "Ventamonjaks" pārkrauto amonjaka kravu apjoms sasniedza 258 tūkstošus tonnu. Salīdzinot ar gadu iepriekš, pērn amonjaka pārkraušanas apjoms samazinājies par 125 tūkstošiem tonnu jeb 33%. "Pārkraušanas apjoma samazinājums saistīts ar amonjaka pieprasījuma samazināšanos pasaules tirgos," teikts uzņēmuma vadības ziņojumā, kurā arī norādīts, ka uzņēmuma speciālisti pastāvīgi uzrauga kompleksa tehnoloģisko iekārtu, cauruļvadu un rezervuāru tehnisko stāvokli, veic plānotos renovācijas un remonta darbus.

Lursoft pieejamais gada pārskats rāda, ka pagājušajā gadā SIA "Ventamonjaks" apgrozījums bija 9,61 miljoni eiro, kas ir par 24,99% mazāk nekā 2019.gadā. Samazinājies ne tikai uzņēmuma apgrozījums, bet arī peļņa, kas sarukusi no 1,25 miljoniem eiro 2019.gadā līdz 55,93 tūkstošiem eiro pērn.

"Lursoft" dati rāda, ka SIA "Ventamonjaks" reģistrēts 2014.gadā, līdz aizpagājušajam gadam strādājot ar nosaukumu SIA "Despina Capital". Savu pašreizējo nosaukumu uzņēmums ieguvis, kad tam reorganizācijas ceļā 2019.gada martā pievienots SIA "Ventamonjaks".

SIA "Ventamonjaks" patiesais labuma guvējs ir Dmitrijs Mazepins.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!