Foto: F64

Apvienošanas ceļā uzņēmumam AS "Civinity Mājas" tiks pievienoti divi uzņēmumi – SIA "Labo namu aģentūra" un SIA "VBS serviss", vēsta "Lursoft", atsaucoties uz uzņēmuma publicēto paziņojumu.

Abu reorganizējamo uzņēmumu īpašnieks ir lietuviešu AB “Civinity”, kam Latvijā patlaban reģistrēta dalība desmit kapitālsabiedrībās.

2009.gadā dibinātajam AS “Civinity Mājas” līdz šim reģistrēta viena reorganizācija, kuras laikā tam pievienota SIA “SPV 1”.

AS “Civinity Mājas”, kas līdz pat 2021.gada jūlijam bija zināma ar nosaukumu “Hausmaster”, patiesais labuma guvējs ir lietuvietis Deividas Jacka.

Nekustamo īpašumu pārvaldīšanas uzņēmums AS “Civinity Mājas” 2020.gadā apgrozīja 6,09 milj. eiro un nopelnīja 29,6 tūkst. eiro. Iesniegtajā gada pārskatā norādīts, ka aizpērn uzņēmumā bija nodarbināti 32 strādājošie.

Salīdzinot ar citiem nekustamā īpašuma pārvaldīšanas nozarē strādājošiem uzņēmumiem, AS “Civinity Mājas” iemaksas uz vienu strādājošo 2020.gadā bijušas augstākas. Kamēr nozarē vidējās iedzīvotāju ienākuma nodokļa iemaksas uz vienu darbinieku 2020.gadā bija 1,41 tūkst. eiro, bet valsts sociālās apdrošināšanas obligātās iemaksas – 2,84 tūkst. eiro, AS “Civinity Mājas” gadījumā tie bijuši, attiecīgi, 3,12 tūkst. eiro un 5,76 tūkst. eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!