Foto: LETA
SIA "Rere Būve" 2020.gadā apgrozījusi 13,67 milj. eiro, kas ir būtisks kritums pēc 2019.gada 49,71 milj. eiro apgrozījuma, informē "Lursoft Klientu portfelis".

Pēc iepriekšējā gada 2,83 milj. eiro zaudējumiem, aizvadīto gadu SIA "Rere Būve" noslēgusi ar 412,79 tūkst. eiro peļņu. Ar pērnajā gadā gūto peļņu paredzēts segt iepriekšējo gadu zaudējumus.

2020.gadā SIA "Rere Būve" veikusi būvdarbus gan privātā, gan valsts un pašvaldību sektorā, realizējot būvniecības projektus patstāvīgi un kopā ar citām pilnsabiedrībām. Pārskata gadā uzņēmums ekspluatācijā nodevis Mežaparka Lielās estrādes būvniecības B posma pirmās kārtas darbus. Pērn arī pabeigti Siguldas Jaunās pils pārbūves un restaurācijas darbi, savukārt uzsākti Rīgas Mākslas un mediju tehnikuma jaunā korpusa būvdarbi un turpinājās Ogres Centrālās bibliotēkas būvdarbi.

2019.gada maijā SIA "Rere Būve" pārstāvētā pilnsabiedrība "Bererix" parakstījusi līgumu par "Rail Baltica" Rīgas dzelzceļa tilta, uzbēruma un Rīgas Centrālās pasažieru stacijas kompleksās apbūves būvprojekta izstrādi un būvdarbiem. Līguma summa ir 430,54 milj. eiro.

"Lursoft" pieejamā informācija liecina, ka SIA "Rere Būve" reģistrēta 2014.gadā, tās kapitāldaļu turētājs ir AS "Rere Grupa", kam bez SIA "Rere Būve" pieder arī SIA "Rere Vide", SIA "Rere Meistari" un SIA "Rere Design&Build".

2020.gadā SIA "Rere Būve" ar darba vietām nodrošinājusi 62 darbiniekus. Uzņēmumā strādājošo skaits gada laikā sarucis par 14 cilvēkiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!