Foto: DELFI
"Rere grupas" valdes sastāvā notikušas izmaiņas, pirmdien, 6. jūlijā, uzņēmuma valdes locekļa amatu atstājis Valdis Koks. Tas nozīmē, ka AS "Rere grupa" valde darbu turpina četru amatpersonu sastāvā – valdes priekšsēdētāja Gunta Āboltiņa-Āboliņa un valdes locekļu Aleksandra Kalniņa, Ervīna Konceviča un Vjačeslava Voropajeva, informē "Lursoft" Klientu portfelis.

Koks AS "Rere grupa" valdes locekļa amatu ieņēma kopš 2015. gada novembra, savukārt pagājušajā nedēļā uzņēmējs atcelts no SIA "Rere būve" valdes priekšsēdētāja amatu, kurā atradās kopš 2014. gada augusta. Šobrīd Koks ieņem valdes locekļa amatu Latvijas Būvinženieru savienībā, kā arī ir valdes priekšsēdētājs pērn reģistrētajā SIA "KDGC īpašumi".

"Lursoft" dati rāda, ka "Rere grupai" pieder trīs uzņēmumi – SIA "Rere meistari", SIA "Rere būve" un SIA "Rere vide". Pārskatu par saimniecisko darbību 2019. gadā "Rere grupa" vēl nav iesniegusi, taču 2018. gadā uzņēmums apgrozījis 2,3 miljonus eiro un strādājis ar 1,1 miljona eiro zaudējumiem. Pērn uzņēmums nodokļos samaksājis 1,2 miljonus eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!