Foto: Shutterstock
Ēdināšanas pakalpojumu sniedzējs SIA "Vēl vairāk saules" 2020.gadā piedzīvojis apgrozījuma kritumu par 20,51%, tam samazinoties līdz 5,52 milj. eiro. Neskatoties uz apgrozījuma kritumu, pretstatā zaudējumiem 2019.gadā, aizvadīto gadu uzņēmumam izdevies noslēgt ar peļņu, kas pēc nodokļu nomaksas veidoja 258,80 tūkst. eiro, informē "Lursoft" Klientu portfelis.

2020.gadā SIA "Vēl vairāk saules" pielāgojis savu darbību pandēmijas noteiktajiem ierobežojumiem, samazinot darbinieku skaitu un strādājot pie darbinieku produktivitātes rādītāju uzlabošanas. Tas piesaistījis ēdienu piegādes kompānijas "Wolt" un "Bolt", jo pandēmijas izplatības ierobežojošo pasākumu dēļ uzņēmumam nācies pārkārtot biznesa virzienu no klientu apkalpošanas restorānos uz piegādi mājās vai darba vietās.

SIA "Vēl vairāk saules" plāno stiprināt savas pozīcijas Latvijas tirgū, pielāgojoties pandēmijas ierobežojumiem.

"Lursoft" dati rāda, ka uzņēmuma darbiniekiem kopš aizvadītā gada aprīļa vairākkārt izmaksāta atlīdzība par dīkstāvi. Pēdējo izmaksu VID veicis 17.februārī par kopumā 57,87 tūkst. eiro. Pagājušā gada decembrī SIA "Vēl vairāk saules" saņēmis arī subsīdiju darbinieku algu izmaksai, kā arī kopš aizvadītā gada pavasara ēdināšanas pakalpojumu uzņēmumam vairākkārt atbalstīta nokavēto nodokļu maksājumu samaksas sadale termiņos vai atlikšana uz laiku līdz trim gadiem.

22.februārī uzņēmumam bija uzkrāts 21,97 tūkst. eiro nodokļu parāds.

SIA "Vēl vairāk saules" 2020.gadā ar darba vietām nodrošināja 192 darbiniekus, 2019.gadā – 231 strādājošo.

SIA "Vēl vairāk saules" patiesais labuma guvējs ir Mārtiņš Kalniņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!