Foto: LETA

Rēzeknes valstspilsētas pašvaldības izsludinātajā iepirkumā par Rēzeknes Centra rajona ielu infrastruktūras uzlabošanu ar 2,06 miljonu eiro līgumcenu uzvarējis SIA "ACBR", ziņo "Lursoft" Klientu portfelis.

Šogad SIA "ACBR" uzvarējis jau sešos publisko iepirkumu konkursos, no kuriem lielākais ir "Latvijas Valsts ceļi" konkurss par valsts reģionālā autoceļa P37 Pļaviņas – Madona – Gulbene (Madona – Cesvaine) posma 42,787 – 60,140 km pārbūvi. Šajā 10,31 miljonu eiro vērtajā iepirkumā SIA "ACBR" uzvarējis kopā ar savu saistīto uzņēmumu SIA "8 CBR".

SIA "ACBR" reģistrēts 1991. gadā un tā patiesais labuma guvējs ir Valdis Lejnieks, kuram patiesā labuma guvēja statuss šobrīd reģistrēts 19 uzņēmumos.

VID publiskotā informācija liecina, ka aizvadītajā gadā SIA "ACBR" ar darba vietām nodrošināja 226 strādājošos, kopumā valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās samaksājot 1,3 miljonus eiro, bet iedzīvotāju ienākuma nodoklī – 0,67 miljonus eiro.

Vēl 2020.gadā SIA "ACBR" kāpināja apgrozījumu līdz 24,82 miljoniem eiro, bet peļņu līdz 1,4 miljoniem eiro. Uzņēmuma pārskats par 2021. gadu vēl nav pieejams.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!