Foto: Publicitātes attēli
Durvīs vēris jau piektais ātrās ēdināšanas kompānijas KFC restorāns Rīgā, informē uzņēmuma pārstāvji.

Jaunatklātais KFC restorāns ir pirmais zīmola restorāns Pārdaugavā, un atrodas t/c "Riga Plaza" 2. stāvā. Šobrīd tas darbojas bezkontakta režīmā un piedāvāt veikt pasūtījumus līdzņemšanai uz vietas restorānā, izmantojot pašapkalpošanās kases, vai kādā no ēdiena piegādes platformām.

97 kvadrātmetrus plašajā restorāna zālē izvietotas 64 sēdvietas un atvērtā tipa virtuve, ko papildina digitālās ēdienkartes, pašapkalpošanās kases un dzērienu uzpildes stacijas.

Restorāna komandu pašlaik veido 10 ēdināšanas jomas speciālisti, kas izgājuši profesionālas apmācības, taču jau tuvākajā laikā komanda tiks paplašināta, piesaistot vairākus jaunus darbiniekus.

KFC ēdienkartē pieejami visi iecienītākie vistas gaļas ēdieni un uzkodas, kas pagatavoti pēc tradicionālajām receptēm.

"Baltijas tirgus ir viens no straujāk augošajiem reģioniem, un mums šeit ir lieli plāni turpināt zīmola attīstību, līdz 2021. gada beigām paplašinot KFC ķēdi ar līdz pat 20 jauniem restorāniem," komentē KFC mārketinga vadītāja Baltijā Indre Giedrite.

Kopš aizvadītā gada trīs jauni KFC restorāni atklāti tirdzniecības centros "Origo", "Domina Shopping" un "Alfa", un KFC franšīzes īpašnieki, Igaunijas uzņēmums "Apollo Group" šī gada nogalē Latvijā plāno atvērt pirmo restorānu, kur ēdiens tiks pasniegts automašīnās.

Tuvāko gadu laikā jaunus KFC restorānus iecerēts atvērt arī citos galvaspilsētas rajonos, turpretī Lietuvā un Igaunijā šogad paredzēts atklāt vēl astoņas jaunas KFC filiāles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!