Foto: Publicitātes foto

Vietējais gaļas pārstrādes uzņēmums "Forevers" turpina ražotnes modernizācijas projektu, piesaistot Eiropas līdzfinansējumu. Paredzēts, ka divu gadu laikā ieguldīto investīciju apjoms sasniegs 1,46 miljonus eiro, portālu "Delfi" informēja uzņēmumā.

Šobrīd uzņēmums iegādājies ražošanas iekārtas par kopējo vērtību 396 300 eiro ar mērķi kāpināt ražošanas jaudas un ieviest jaunus produktus.

Projekts tiek īstenots ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda līdzfinansējumu, tam veidojot 45% jeb 658 791 eiro no projekta kopējā apjoma. Uzņēmumā norāda, ka projekta ietvaros pamata mērķis ir jaunu produktu ieviešana industriālajai ražošanai.

Uzņēmumā norāda, ka produktu ražošanu industriālajai videi sākuši pētīt 2016. gadā, regulāri monitorējot tirgus pieprasījumu. Augsta patērētāju interese ir par dažādiem ātri pagatavojamiem, jau gataviem gaļas izstrādājumiem. Eiropas Savienības (ES) projektam uzņēmums veicis ieguldījumu arī jaunas vakuuma un iepakojuma iekārtas iegādē. Šī projekta investīcijas savukārt sasniedza 185 tūkstošus eiro.

Jau vēstīts, ka līdzās Eiropas Savienības līdzfinansējuma projektam, "Forevers" gada pirmajā ceturksnī paziņoja par investīciju novirzīšanu jaunu ražošanas un pakošanas iekārtu iegādē, kā arī autoparka atjaunošanā. Šiem mērķiem uzņēmums investēja 1,1 miljonu eiro.

"Forevers" ir vietējais gaļas pārstrādes uzņēmums Latvijā, kas tirgū strādā jau vairāk nekā 23 gadus. Uzņēmuma ražotnē, ievērojot Eiropas Savienības ražošanas standartus, katru dienu tiek saražotas un iepakotas vairāk nekā 60-62 tonnas gaļas produkcijas. "Forevers" tirdzniecības tīklā šobrīd ir 94 veikali visā Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!