Foto: Publicitātes foto

"Maxima Latvija" ceturtdien, 21. maijā durvis vērusi diviem veikaliem – "Maxima XX" Rusova ielā 1 pie VID ēkas un "Maxima X" Miera ielā 90, informē uzņēmums.

Uzņēmums norāda, ka jaunajā "Maxima XX" veikalā Mežaparkā, Rusova ielā 1, kura būvniecība ilga deviņus mēnešus, veiktas 8,2 miljoni eiro lielas investīcijas. Savukārt "Maxima X" veikalā, kas atrodas Miera ielā 90, piecu mēnešu ilgajā būvniecībā investēti vairāk nekā 291 tūkstoši eiro. Līdz ar šo veikalu atvēršanu radītas arī 53 jaunas darba vietas.

"Maxima XX" veikals Mežaparkā, kura kopējā platība ir 3318m2, ir uzbūvēts pilnībā no jauna. Tajā ir uzstādīts energoefektīvs LED apgaismojums, kuru iespējams regulēt atbilstoši veikala zonējumam, ierīkota jauna ventilācija un jaunās paaudzes tehnoloģiskā aukstuma sistēma, no kuras siltums tiek atgūts un izmantots veikala apsildīšanai. Ir uzstādītas 10 pašapkalpošanās kases, kā arī izvietoti digitālie ekrāni. Lai darbiniekiem nodrošinātu drošus darba apstākļus, ēkas rampa un piegādes zona ir pilnībā slēgta ar jumtu, tādejādi darbs rampā ir mazāk pakļauts laikapstākļiem. Būvdarbu laikā ir paplašināts Rusova un Ķīšezera ielu krustojums, kā arī pie ēkas ir izveidota autostāvvieta un sporta atpūtas laukums.

"Maxima X" veikalā Rīgā, Miera ielā 90, ir pilnībā pārbūvētās telpas veikala vajadzībām 280m2 platībā, no kuriem 195m2 aizņem tirdzniecības zāle. Ir atjaunota telpu apdare un inženierkomunikācijas, kā arī uzstādīts energoefektīvs LED apgaismojums.

SIA "Maxima Latvija" ir mazumtirdzniecības tīkls ar 175 veikaliem Latvijā, no kuriem 137 ir "X" formāta veikali, 24 ir "XX" un astoņi ir "XXX" formāta veikali, kā arī seši ir "Maxima Express" veikali. Uzņēmuma veikalos strādā aptuveni 7500 darbinieku, uzņēmumam ir divi loģistikas centri un interneta pārtikas preču veikals "barbora.lv". Uzņēmums ir daļa no holdinga kompānijas "Maxima Grupe", kas ir lielākais mazumtirdzniecības tīkls un darba devējs Baltijas valstīs ar vairāk nekā 30 000 darbinieku piecās valstīs (Lietuvā, Latvijā, Igaunijā, Polijā un Bulgārijā).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!