Foto: Publicitātes foto

No otrdienas iedzīvotājiem pieejams pirmais "Wolt Market" pārtikas veikals Latvijā ar preču piegādi uz mājām vai saņemšanu uz vietas veikalā, "Delfi Bizness" informēja "Wolt" pārstāvji.

“Wolt Market” Grīziņkalnā ir “Wolt” mākoņveikals Rīgā, kas klientiem sola nodrošināt pasūtījumu saņemšanu līdz 30 minūtēm. Šādus veikalus plānots atvērt arī citās reģionālajās pilsētās.

“Wolt Market” sortimentā ir dažādas Latvijā ražotas preces, zīmoli un uzņēmumi vietējā biznesa atbalstam, kā arī iecienīti starptautiski pazīstami pārtikas produkti un ikdienas preces. Veikala piedāvājums tiks regulāri papildināts, balstoties uz klientu vēlmēm un vajadzībām.

“Lai sniegtu klientiem vēl plašākas tā saucamās attālinātās iepirkšanās iespējas, papildus mūsu veikala atklāšanai, vēlamies stiprināt un paplašināt sadarbību ar mūsu jau esošajiem mazumtirdzniecības partneriem, piemēram, “Rimi”, “Mego”, “Lauku bauda” un daudziem citiem,” stāsta “Wolt” Baltijā vadītāja Līsa Ristala.

Pasūtījumus no “Wolt Market” veikala varēs veikt, izmantojot “Wolt” lietotni vai “Wolt” tīmekļa vietni, izvēloties starp piegādi mājās vai izņemšanu tirdzniecības punktā. Visas “Wolt Market” piegādes veiks “Wolt” kurjeru partneri, kuriem ir nepieciešamais aprīkojums pārtikas preču piegādēm.

“Wolt Market” Grīziņkalns sākotnēji apkalpos plašu pilsētas teritoriju, tostarp Rīgas centru, Avotus, Grīziņkalnu, Skansti, Andrejsalu, Brasu, Sarkandaugavu, Čiekurkalnu, Mežaparku, Teiku, Purvciemu, Dārzciemu un Maskavas forštati.

“Līdz ar jaunā veikala atvēršanu “Wolt” izsludinājis vairākas jaunas vakances - no veikalu darbiniekiem līdz vadītājiem – visās Baltijas valstīs. Esam gatavi augt un attīstīties, tāpēc neatlaidīgi strādājam, lai sekmētu mūsu pakalpojumu pieejamību ērtību “Wolt” klientiem. Tāpēc jau tuvākajā laikā ceram nākt klajā ar vēl citām labām ziņām par mūsu darbības attīstību Latvijā,” atzīmē “Wolt Market” attīstītājs Latvijā.Bruno Grandi.

Pirmo “Wolt Market” veikalu atklāja 2020. gadā Helsinkos, Somijā. Šobrīd iedzīvotājiem pieejami vairāk nekā 50 uzņēmuma veikali 15 dažādās valstīs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!