Foto: Publicitātes attēli

Nākamnedēļ, 25.janvārī, Rīgā atklās mazumtirgotāja SIA "Lidl Latvija" loģistikas centru, pavēstīja kompānijā.

Uzņēmumā arī uzsvēra, ka "Lidl Latvija" loģistikas centra atklāšana ir pamats kompānijas darbības sākšanai Latvijā un Igaunijā. Loģistikas centra atvēršanai sekos veikalu tīkla atklāšana Rīgā un citās Latvijas pilsētās.

Loģistikas centra atklāšanas pasākums notiks tiešsaistē.

Tajā piedalīsies arī amatpersonas, loģistikas centra būvniecībā iesaistītie uzņēmumi, kā arī "Lidl Latvija" sadarbības partneri.

"Lidl Latvija" loģistikas centrs Dzelzavas ielā 131, Rīgā, ekspluatācijā tika nodots 2020.gada jūlijā. Loģistikas centra platība ir 51 000 kvadrātmetru, un tajā atrodas arī uzņēmuma galvenais birojs. "Lidl Latvija" loģistikas centra būvniecībā, kas sākās 2018.gadā, ieguldīti vairāk nekā 55 miljoni eiro.

"Lidl" ir pārstāvēts 32 pasaules valstīs. Baltijas valstīs "Lidl" veikali patlaban strādā tikai Lietuvā, taču Latvijā "Lidl" ir pabeidzis darbinieku komplektāciju, kā arī ekspluatācijā ir nodotas vairāk nekā desmit veikalu ēkas.

Kompānija "Lidl Latvija" reģistrēta 2016.gada oktobrī, un tās pamatkapitāls ir 251,5 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Vācijas "C E - Beteiligungs-GmbH".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!