Foto: Publicitātes foto

Modes un izklaides centra "Rīga Plaza" īpašnieks "Dīksna" noslēdzis darījumu par tirdzniecības centram piegulošo teritoriju iegādi, papildu īpašumā iegūstot 24,2 tūkstošus kvadrātmetrus zemes uz kuras patlaban atrodas noliktavu angāri un citas ēkas, pavēstīja "Rīga Plaza" mārketinga vadītāja Urzula Spickus.

Viņa norādīja, ka iegādātās zemes plānots izmantot "Rīga Plaza" turpmākai attīstībai. Vienlaikus "Rīga Plaza" īpašnieks vēl nav izlēmis, kādam nolūkam konkrēti zemi izmantos. "Šobrīd mēs domājam izmantot šīs zemes tālākai attīstībai, bet precīzas informācijas no īpašniekiem mums nav, kādā veidā mēs to izmantosim - vai tā būs piebūve "Rīga Plaza", jauns tirdzniecības centrs vai autostāvvieta - to nevar pateikt," sacīja Spickus.

"Rīga Plaza" tika atvērts 2009.gada 31.martā. Tirdzniecības centra kopējā platība ir 50 tūkstoši kvadrātmetru. Tirdzniecības centrā ir pārstāvēti modes, aksesuāru un skaistumkopšanas zīmoli, tostarp "Peek&Cloppenburg", "H&M", "Zara", "Reserved", "Mango", "Mohito", "Stradivarius", "Monton", "Douglas" un citi. Modes un izklaides centru pārvalda uzņēmums "CBRE", kas ir viens no pasaules lielākajiem uzņēmumiem komercīpašumu pakalpojumu sniegšanas jomā ar vairāk nekā 370 birojiem 64 pasaules valstīs. 2013.gadā "Rīga Plaza" strādāja ar 58 miljonu eiro apgrozījumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!