Foto: LETA

Alkoholisko dzērienu tirgotājs SIA "Riga Spirits & Wine Outlet" 2021. gadā atvēris divus jaunus veikalus, kā arī izveidojis centralizētu noliktavu. Uzņēmums pērn aktīvi strādāja, realizējot zīmola popularizēšanu un jaunus klientu piesaistes pasākumus, ziņo "Lursoft" Klientu portfelis.

Iesniegtajā gada pārskatā redzams, ka 2021. gadā alkoholisko dzērienu tirgotāja apgrozījums palielinājies par 15,94%, sasniedzot 20,2 miljonus eiro. Pretstatā 94,6 tūkstošu eiro lielajai peļņai gadu iepriekš, pērn SIA "Riga Spirits & Wine Outlet" strādājis ar 51,5 tūkstošu eiro zaudējumiem. Tos paredzēts segt no iepriekšējo gadu nesadalītās peļņas. Pēc "Lursoft" Multi atskaites datiem, iepriekš ar zaudējumiem uzņēmums strādājis 2013. gadā. Atskaitē pieejamā informācija arī rāda, ka SIA "Riga Spirits & Wine Outlet" jau kopš tā reģistrēšanas brīža ik gadu spējis palielināt savu apgrozījumu.

SIA "Riga Spirits & Wine Outlet" arī turpmāk strādās pie tirdzniecības apjoma palielināšanas. Uzņēmums plāno realizēt jaunas biznesa idejas, veicot vietējā un ārējā tirgus izpēti preču realizācijas palielināšanai, kā arī iecerēts attīstīt sadarbību ar partneriem no Eiropas Savienības.

"Lursoft" izziņas informācija atklāj, ka 2021. gadā divas reizes uzņēmums saņēmis algu subsīdijām, savukārt šogad alkoholisko dzērienu tirgotājam divas reizes piešķirti granti apgrozāmo līdzekļu plūsmas nodrošināšanai.

Gintam Caunem, Andrim Lūkinam, Oļegam Lūkinam un Dainim Šulcam vienādās daļās piederošais SIA "Riga Spirits & Wine Outlet" pagājušajā gadā bija darba devējs 108 darbiniekiem. Valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās uzņēmums 2021.gadā samaksājis 504,56 tūkst. EUR, bet iedzīvotāju ienākuma nodoklī – 260,97 tūkst. EUR. Šobrīd uzņēmumam reģistrētas 24 aktīvas struktūrvienības, no tām deviņas – mobilās aplikācijas "Bolt Food" struktūrvienības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!