Foto: Shutterstock
Rīgā un Tallinā arī pagājušajā darbā nedēļā bija vērojams degvielas cenu kritums, bet Viļņā tās nav mainījušās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Dārgākais 95.markas benzīns arī šonedēļ bija nopērkams Tallinā, seko Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Tāpat augstākā dīzeļdegvielas cena bija Tallinā un zemākā - Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās gan benzīna, gan dīzeļdegvielas cena samazinājusies par 0,4% - līdz 1,224 eiro par litru. Benzīna cena Rīgā sarukusi astoto, bet dīzeļdegvielas cena - septīto nedēļu pēc kārtas.

Degvielas cenas Viļņā arī šajā nedēļā nav mainījušās, un gan litrs 95.markas benzīna, gan dīzeļdegvielas piektdien, tāpat kā nedēļu iepriekš, maksāja 1,094 eiro par litru.

Savukārt Tallinā 95.markas benzīna cena "Circle K" degvielas uzpildes stacijās kritusies par 1,6% - līdz 1,269 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena sarukusi par 0,7% un bija 1,329 eiro par litru.

Autogāzes cena šonedēļ bijusi stabila visās Baltijas valstu galvaspilsētās, un tāpat kā pirms nedēļas litrs autgāzes Rīgā maksāja 0,605 eiro, Tallinā - 0,629 eiro, bet Viļņā - 0,5 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!