Foto: DELFI
Viļņā un Rīgā arī šajā darba nedēļā bija novērojams degvielas cenu samazinājums, savukārt Tallinā degvielas cenas šonedēļ, tāpat kā iepriekšējā, nav mainījušās, liecina aģentūras BNS apkopotie dati.

Arī šonedēļ dārgākais 95. markas benzīns, par spīti cenas kritumam, nopērkams Rīgā, seko Viļņa, bet lētākais benzīns nopērkams Tallinā. Savukārt dārgākā dīzeļdegviela starp Baltijas valstu galvaspilsētām joprojām ir Tallinā, un lētākā -Viļņā.

Rīgā "Statoil" degvielas uzpildes stacijās 95. benzīna cena arī šajā nedēļā samazinājusies par 1,8% un bija 1,094 eiro par litru. Bet dīzeļdegvielas cena nav mainījusies un arī šīs darba nedēļas beigās bija 0,994 eiro par litru.

Viļņā 95. markas benzīna cena "Statoil" degvielas uzpildes stacijās piektdien, salīdzinot ar iepriekšējās darba nedēļas beigām, kritusies par 0,1% un bija 1,085 eiro par litru. Dīzeļdegvielas cena šonedēļ Viļņā sarukusi par 0,2% un bija 0,98 eiro par litru.

Savukārt Tallinā, tāpat kā Rīgā, "Statoil" degvielas uzpildes stacijās 95. markas benzīna cena šajā darba nedēļā nav mainījusies un bija 1,079 eiro par litru. Tāpat dīzeļdegvielas cena, salīdzinot ar iepriekšējās nedēļas beigām, nav ne kritusies, ne augusi un bija 1,059 eiro par litru.

Autogāzes cena šajā darba nedēļā nav mainījusies Rīgā un Tallinā un bija attiecīgi 0,499 un 0,479 eiro par litru. Vienlaikus Viļņā autogāzes cena pakāpusies par 2,3% - līdz 0,454 eiro par litru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!