Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā gadā SIA "Rīgas 1. slimnīca" darbību būtiski negatīvi ietekmēja Covid-19 pandēmija, jo valsts ārkārtas stāvokļa laikā bija noteikts aizliegums sniegt lielāko daļu ambulatoro un plānveida pakalpojumu, kā rezultātā slimnīcas sniegto pakalpojumu apjoms samazinājās par vairāk nekā 80%, informē "Lursoft Klientu portfelis".

Pērn SIA "Rīgas 1. slimnīca" apgrozīja 18,88 miljonus eiro, kas ir par 181,45 tūkstošiem eiro mazāk nekā 2019.gadā. Pārskata gadu slimnīca noslēgusi ar 669,23 tūkstošu eiro peļņu.

Aizvadītajā gadā SIA "Rīgas 1. slimnīca" bija darba devējs 776 darbiniekiem, no tiem 505 bija ārstniecības un ārstniecības atbalsta personas.

Rīgas domei piederošā SIA "Rīgas 1. slimnīca" 2020.gadā nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā samaksājusi 5,3 miljonus eiro, liecina "Lursoft" pieejamā informācija.

Saskaņā ar noteikto vispārējo stratēģisko mērķi 2021.gadā SIA "Rīgas 1. slimnīca" plāno turpināt attīstību, ieviešot jaunākās ārstēšanas tehnoloģijas, pilnveidojot ārstniecības un aprūpes personāla kvalifikāciju, kā arī turpinot rūpēties par pacientu un personāla drošības uzlabošanu. Nozīmīgākie SIA "Rīgas 1. slimnīca" attīstības projekti 2021.gadā ir mazā iegurņa slimību centra izveidošana un 17.korpusa operāciju bloka ar divām zālēm, intensīvās terapijas bloku un ķirurģiskā profila nodaļas izveidošana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!