Foto: LETA

Rīgas brīvostas pārvaldes meitasuzņēmums SIA "Rīgas brīvostas flote" aprīlī mutiskā izsolē plāno pārdot hidrogrāfijas kuģi "Laga", liecina "Rīgas brīvostas flotes" publicētā informācija.

Kuģis būvēts 1986.gadā Padomju Savienībā, tā noteiktā vērtība ir 28 000 eiro. Kuģa "Laga" garums ir 16,24 metri, platums - 3,54 metri, sānu augstums - 1,6 metri. Kuģis tiek izmantots navigācijas zīmju un gaismu objektu apkopei un remontam.

Interesenti piedāvājumus var iesniegt līdz 16.aprīlim, samaksājot reģistrācijas maksu 15 eiro apmērā un nodrošinājuma summu 10% apmērā no noteiktās kuģa cenas. Izsole notiks 19.aprīlī plkst.10 Rīgā, Meldru ielā 3C.

Visiem izsoles dalībniekiem ir vienādas tiesības līdz izsoles sākumam iepazīties ar kuģi tā atrašanās vietā Meldru ielā 1, divas dienas iepriekš piezvanot un saskaņojot apskates laiku.

"Rīgas brīvostas flote" dibināta 2010.gada 13.septembrī, un tās pamatuzdevums ir nodrošināt profesionālu velkoņu pakalpojumu pieejamību un optimālus kuģošanas apstākļus Rīgas brīvostā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!