Foto: LETA
Reģistrēts paziņojums AS "Rīgas centrāltirgus" kreditoriem. Tajā norādīts, ka š.g. 11. augustā akcionāru sapulcē pieņemts lēmums par uzņēmuma reorganizāciju pārveidošanas ceļā saskaņā ar Publiskas personas kapitāla daļu un kapitālsabiedrību pārvaldības Pārejas noteikumu 25. punktā noteikto, pārveidojot AS "Rīgas centrāltirgus" par SIA "Rīgas centrāltirgus", informē "Lursoft" Klientu portfelis.

Pārveidošanas rezultātā saskaņā ar 337. pantu visas AS "Rīgas centrāltirgus" tiesības un saistības pāries SIA "Rīgas centrāltirgus" un pārveidojamais uzņēmums beigs pastāvēt bez likvidācijas procesa.

Uzņēmuma sniegtajā informācijā teikts, ka kreditori savas prasības var pieteikt viena mēneša laikā no paziņojuma publicēšanas dienas, tās sūtot uz AS "Rīgas centrāltirgus".

AS "Rīgas centrāltirgus" ir Rīgas domei piederošs uzņēmums. Tas reģistrēts 1995. gadā, un tā pašreizējais pamatkapitāls ir 15,17 miljoni eiro.

Pērn uzņēmums nodokļos samaksājis 2,37 miljonus eiro, tostarp 947,57 tūkstošus eiro valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās un 524,58 tūkstošus eiro – iedzīvotāju ienākuma nodoklī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!