Foto: LETA
"Rīgas farmaceitiskā fabrika" (RFF) palielinājusi pamatkapitālu par 3,36 miljoniem eiro - līdz 6 290 200 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

RFF pamatkapitālu palielinājis uzņēmuma vienīgais īpašnieks - "Repharm", veicot naudas ieguldījumu, pavēstīja "Repharm" pārstāve Līga Ribkinska, piebilstot, ka līdzekļi tiks ieguldīti RFF ražošanas līniju un produktu portfeļa attīstībā.

Izmaiņas RFF pamatkapitālā reģistrētas Komercreģistrā iegrāmatotas ceturtdien.

Līdz šim kompānijas pamatkapitāls bija 2 930 200 eiro.

RFF ir farmaceitisko preparātu ražošanas uzņēmums un viens no lielākajiem augu valsts ārstniecisko līdzekļu ražotājiem Baltijā. Kompānija ietilpst "Repharm" grupā, kurā ir arī ar zīmolu "Mēness aptieka" strādājošā "Sentor Farm aptiekas", zāļu vairumtirgotājs "Recipe Plus", "Veselības centru apvienība", kas aptver 12 medicīnas iestādes, kā arī laboratorijas un medicīnisko izmeklējumu veicēja "Centrālā laboratorija".

2016. gadā RFF apgrozījums bija 3,326 miljoni eiro, kas ir par 0,2% vairāk nekā 2015. gadā, bet kompānijas peļņa pieauga par 78,5% un sasniedza 448 598 eiro. Dati par 2017. gadu patlaban vēl nav pieejami

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!