Foto: Rīgas ūdens

Pašvaldības SIA "Rīgas ūdens" izsola piecus nekustamos īpašumus par kopējo summu 226 000 eiro, liecina informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

"Rīgas ūdens" pārstāvis Artūrs Mucenieks pastāstīja, ka uzņēmums pārdod īpašumus, jo tie vairs nav vajadzīgi uzņēmuma pamatdarbības nodrošināšanai. Ēkas un gruntsgabali ir vēsturiski bijušas "Rīgas ūdens" ēkas, bet šobrīd tas uzņēmumam ir kā slogs, kas ir jāuzrauga un jāapsaimnieko, lai gan ūdensapgādes un kanalizācijas funkcijas tie nepilda.

Uzņēmums izsola īpašumu Rīgā, Gustava Zemgala gatvē 61, kas sastāv no sūkņu stacijas, garāžas un zemesgabalā izvietotiem kanalizācijas tīkliem. Īpašuma sākumcena izsolē ir 71 000 eiro. Izsole notiks 3.novembrī plkst. 10, un dalībnieki tai reģistrēties var līdz 28.oktobra plkst. 12. Dalības maksa izsolē ir 100 eiro, un nodrošinājums 15% apmērā no īpašuma izsoles sākumcenas jāiemaksā "Rīgas ūdens" bankas kontā viena mēneša laikā no izsoles dienas.

Tāpat "Rīgas ūdens" izsola īpašumu Kriķu ielā 20a, kas sastāv no zemesgabala, sūkņu stacijas, divām garāžām, kas nav norādītas zemesgrāmatā ierakstītā nekustamā īpašuma sastāvā, kā arī zemesgabalā izvietotiem ūdensvada un kanalizācijas tīkliem. Īpašuma sākumcena izsolē ir 10 000 eiro. Izsole notiks 7. novembrī plkst.10, un dalībnieki tai reģistrēties var līdz 2. novembra plkst. 14. Dalības maksa 100 eiro un nodrošinājums 10% apmērā no īpašuma izsoles sākumcenas jāiemaksā "Rīgas ūdens" bankas kontā viena mēneša laikā no izsoles dienas.

Foto: Rīgas ūdens

"Rīgas ūdens" izsola arī īpašumu Mārkalnes ielā 20, kas sastāv no administratīvās ēkas, zemesgabalā izvietotiem ūdensvada un kanalizācijas tīkliem. Īpašuma sākumcena izsolē ir 55 000 eiro. Izsole notiks 7. novembrī plkst. 14, un tai reģistrēties var līdz 2. novembra plkst. 14. Dalības maksa 100 eiro un nodrošinājums 10% apmērā no īpašuma izsoles sākumcenas jāiemaksā "Rīgas ūdens" bankas kontā viena mēneša laikā no izsoles dienas.

Foto: Rīgas ūdens

Tāpat uzņēmums izsola īpašumu Saulgožu ielā 40, kas sastāv no zemesgabala, sūkņu stacijas, pagalma izbūvēm – trīs ūdens rezervuāriem, ceļiem, laukumiem, teritorijas nožogojumiem – un zemesgabalā izvietotiem lietus kanalizācijas tīkliem. Izsoles sākumcena ir 44 000 eiro. Izsole notiks 1. novembrī plkst. 14, un tai reģistrēties var līdz 26. oktobra plkst. 14. Dalības maksa 100 eiro un nodrošinājums 10% apmērā no īpašuma izsoles sākumcenas jāiemaksā "Rīgas ūdens" bankas kontā viena mēneša laikā no izsoles dienas.

Foto: Rīgas ūdens

Uzņēmums izsola arī īpašumu Turaidas ielā 1a, kas sastāv no zemesgabala, pārsūknēšanas stacijas, zemesgabalā izvietotiem ūdensvada un kanalizācijas tīkliem. Izsoles sākumcena ir 46 000 eiro. Izsole notiks 1. novembrī plkst. 10, un tai reģistrēties var līdz 26. oktobra plkst. 14. Dalības maksa 100 eiro un nodrošinājums 10% apmērā no īpašuma izsoles sākumcenas jāiemaksā "Rīgas ūdens" bankas kontā viena mēneša laikā no izsoles dienas.

Foto: Rīgas ūdens

Iepazīties ar izsoles noteikumiem, īpašuma dokumentāciju un iesniegt nepieciešamos dokumentus, lai reģistrētos izsolei, interesenti var no pirmdienas līdz ceturtdienai no plkst. 10 līdz 16, piektdienās no plkst. 10 līdz 15 izsoles komisijas atrašanās vietā – Rīgā, Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 1, 3. korpusā, 3. stāvā, 354. kabinetā, iepriekš sazinoties ar izsoles komisijas sekretāru, zvanot pa tālruni 67088365 vai sūtot e-pasta vēstuli uz adresi "inga.lutere@rigasudens.lv".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!