Foto: Publicitātes attēli

Augot e-veikala popularitātei un reaģējot uz pircēju priekšlikumiem, Rimi paplašina e-veikala piegāžu teritoriju, no maija nodrošinot Rimi e-veikalā iegādāto pirkumu piegādi arī Siguldā, Vangažos un Nīcā, kā arī paplašinot jau esošo piegāžu teritoriju Jelgavas apkārtnē un Ogres novadā.

E-veikala piegādes šobrīd pieejamas Rīgā, Jūrmalā, Jelgavā, Ķekavā, Ogrē, Saulkrastos, Zvejniekciemā un teritorijā starp šīm pilsētām, Liepājā un nu arī jaunajās teritorijās.

"Siguldu un citas jaunās teritorijas pievienot Rimi e-veikala piegādes areālam ir aicinājuši mūsu pircēji, tāpēc esam gandarīti, ka varam šo priekšlikumu īstenot. Prieks, ka e-veikala lietotāju loks aug un paplašinās visā Latvijā, sasniedzot jau ap 140 000 reģistrētu lietotāju, un vairāk nekā 80% pircēju, kas to kaut reizi ir izmēģinājuši, atgriežas atkārtoti," stāsta "Rimi Latvia" sabiedrisko attiecību vadītājs Juris Šleiers.

"Rimi" e-veikalā iespējams iegādāties gan pārtiku, gan sadzīves preces, saņemot sagatavoto pirkumu grozu veikalā vai ar piegādi mājās jau tajā pašā dienā, ja pirkums izdarīts no rīta. Ja kāds produkts aizmirsies, grozu var arī papildināt, pirms uzsākta komplektēšana. Iepirkties e-veikalā var arī ar Rimi mobilās lietotnes palīdzību.

Viena no galvenajām ērtībām, ko nodrošina e-veikals, ir iespēja iegādāties vairāk produktu vienā reizē; daudzi pircēji apvieno iepirkšanos e-veikalā ar jaunu recepšu izmēģināšanu, tās ne tikai aplūkojot, bet uzreiz arī liekot grozā nepieciešamos produktus.

Vispieprasītākā preču grupa e-veikalā ir ikdienas pārtikas produkti, un TOP pirktākie produkti ir svaigie augļi un dārzeņi. Vienlaikus pastāvīgi aug arī pieprasījums pēc jauniem produktiem gan pārtikas, gan nepārtikas segmentā, tāpēc e-veikala sortiments tiek pastāvīgi paplašināts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!