Foto: LETA

Pašvaldības uzņēmums "Rīgas namu pārvaldnieks" būvdarbu veikšanai, izmantojot industriālā alpīnisma metodi, atvēlējis 170 tūkstošus eiro, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) mājaslapā.

Iepirkumā par būvdarbu veikšanu tika iesniegti trīs pieteikumi, no kuriem par uzvarētāju atzīts uzņēmums "MKB Group". Uzvarētājs noteikts pēc zemākās piedāvātās cenas principa. Kopējā līgumcena ir 169 999 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN).

Atbilstoši iepirkuma nolikumam, būvdarbu laikā paredzēts veikt nederīgo šuvju hermetizējošā slāņa un aizpildījuma (blīvējošā slāņa) demontāžu, fasādes šuvju sagatavošanu (žāvēšanu, slīpēšanu, attīrīšanu no putekļiem u.c.), aizpildīt šuves ar blīvēšanas materiālu, kā arī veikt gruntēšanu un hermetizēšanu.

IUB mājaslapā publicētajā informācijā norādīts, ka iepirkuma izpildes termiņš ir 12 mēneši no līguma parakstīšanas brīža.

RNP pieder Rīgas pašvaldībai. Uzņēmums izveidots, apvienojot 15 pašvaldības namu pārvaldīšanas kapitālsabiedrības. Kompānija apsaimnieko 4300 ēku, kurās pakalpojumus saņem gandrīz 180 tūkstoši klientu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!