Foto: Shutterstock

Pašvaldības SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" (RNP) būvgružu un lielgabarīta atkritumu izvešanas pakalpojumu par 600 000 eiro pirks no SIA "Ragn-Sells", liecina Iepirkumu uzraudzības biroja informācija.

RNP bija izsludinājis iepirkuma konkursu par būvgružu un lielgabarīta atkritumu izvešanu. Konkursā tika saņemti pieci pieteikumi un uzvarēja SIA "Ragn–Sells", kas atkritumu izvešanu plāno veikt par 600 000 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN).

Iepirkuma nolikumā teikts, ka iepirkuma līgums ir spēkā 12 mēnešus vai līdz iepirkuma līguma summas apguvei – atkarībā no tā, kurš no nosacījumiem iestājas pirmais.

Uzņēmumam būs jāizved atkritumi, kurus to izmēru dēļ nevar un nedrīkst ievietot sadzīves atkritumu tvertnēs (mēbeles, matrači un citi), kā arī būvgruži, kuri radušies pēc celtniecības/remonta darbiem (betona gabali, kokmateriāli, ķieģeļi, sausie maisījumi, sanitārtehniskās iekārtas un tamlīdzīgi).

RNP paredz, ka mēnesī vidēji tiks izvesti 1600 kubikmetri atkritumu, bet gadā aptuveni 20 000 kubikmetri atkritumu.

"Ragn-Sells" dibināts 2001. gadā un tā pamatkapitāls ir 7 503 748 eiro. Uzņēmuma apgrozījums pērn bija 3 065 374 eiro un tas strādāja ar 411 388 eiro zaudējumiem. "Ragn–Sells" 100% daļas pieder Zviedrijā reģistrētam uzņēmumam "Ragn–Sellsforetagen AB", liecina "Firmas.lv" informācija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!