Foto: LETA

Līdzšinējais Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) prezidents Aigars Rostovskis nolēmis piedalīties martā gaidāmajās LTRK vadības vēlēšanās.

Kā norāda Rostovskis, viņš vēlas turpināt iesāktos darbus, kā arī realizēt jaunas idejas Latvijas lielākajā uzņēmēju biedrībā.

"Aizvadītajā periodā, pateicoties komandas darbam, ir panākts ļoti daudz, tāpēc esmu lēmis kandidēt uz LTRK prezidenta amatu, lai varētu turpināt šos darbus. Ir ievērojami pieaudzis biedru skaits, aktīvi strādāts reģionos un stiprināta LTRK ietekme un reputācija. Nākamajā periodā nepieciešams pastiprināti rūpēties par LTRK pētniecisko un komunikācijas jaudu, kā arī īpaši pievērsties uzņēmēja tēla stiprināšanai sabiedrībā," stāsta Rostovskis.

Rostovskis LTRK prezidenta amatā ievēlēts divus termiņus pēc kārtas – pirmo reizi 2015. gadā, bet 2018. gadā viņš šajā amatā pārvēlēts atkārtoti. LTRK prezidenta pilnvaru termiņš ir trīs gadi, tāpēc šī gada martā notiks kārtējās vēlēšanas.

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras padome sastāv no 18 līdz 22 padomes locekļiem, to starpā – prezidenta un viceprezidentiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!