Foto: "Golin Riga"/Publicitātes foto
Par sabiedrisko attiecību aģentūras "Golin Riga" jauno vadītāju kļuvusi Laima Zēmele, informē aģentūrā.

Kā norāda "Golin Riga", novērtēta Zēmeles vairāk nekā desmit gadus ilgā pieredze nozarē un pieci iepriekš pavadītie gadi "Golin" komandā. Viņas zināšanas Latvijas un starptautiska mēroga projektu vadīšanā un kā ilgtspējas ekspertei esot labs pamats turpmākajai aģentūras izaugsmei.

"Darba attiecības ar līdzšinējo vadītāju Elīnu Dobulāni izbeigtas saskaņotā veidā un nav saistītas ar domstarpībām. Par tālākajām gaitām jājautā viņai pašai, to nevaram komentēt," portālam "Delfi" sacīja aģentūrā.

"Mūsu kompetence digitālo kanālu, publisko attiecību un influenceru virzienos ir tas, ko es vēlos turpināt attīstīt, stiprinot komandu un, neskatoties uz pandēmijas radītajiem izaicinājumiem, papildinot to ar citiem zinošiem ekspertiem," stāsta Zēmele.

Viens no "Golin Riga" tuvākajiem mērķiem ir aktīvāk integrēties globālajā tīklā, kā arī attīstīties reģionāli, veidojot spēcīgu profesionāļu komandas Lietuvā un Igaunijā.

"Golin Riga" valdes priekšsēdētājs Arnis Vērzemnieks pauž viedokli: ""Golin Riga" ir jākļūst par iekārojamāko darba devēju nozarē, spējot piesaistīt talantīgākos sabiedrisko attiecību profesionāļus."

"Golin" ir aģentūra, kas piedāvā integrētus sabiedrisko attiecību, digitālos un satura risinājumus. Latvijā "Golin Riga" ir daļa no "McCANN" grupas. Pasaulē "Golin" un "McCANN" ir daļa no globālā tīkla "Interpublic Group".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!