Foto: "Sadales tīkls"/Publicitātes foto

AS "Sadales tīkls" padome uz vēl vienu piecu gadu pilnvaru termiņu valdes locekles amatā apstiprinājusi Baibu Priedīti, teikts "Sadales tīkla" mātesuzņēmuma "Latvenergo" paziņojumā biržai "Nasdaq Riga".

Darbu "Sadales tīkls" valdē Priedīte, kura ir kompānijas klientu direktore ar atbildību par klientu apkalpošanu, pakalpojumu attīstību, elektroenerģijas uzskaiti, pieslēgumu ierīkošanu, sāka 2016.gadā, toreiz tiekot izvēlētai atklātā konkursā.

Priedīte ieguvusi profesionālo maģistra grādu uzņēmējdarbības vadībā, kā arī augstāko izglītību jurisprudencē ar specializāciju starptautiskajās tiesībās. Viņai ir vairāk nekā 15 gadu pieredze klientu apkalpošanā un klientu attiecību vadībā, tostarp servisa, pārdošanas un biznesa analītikas vadībā, jaunu pakalpojumu, produktu izstrādē un ieviešanā.

Darbu "Sadales tīkla" valdē turpina arī tās priekšsēdētājs Sandis Jansons, kura pilnvaru termiņš noteikts līdz 2023.gadam, valdes loceklis, attīstības direktors Jānis Kirkovalds, valdes loceklis, tehniskais direktors Raimonds Skrebs un valdes locekle, finanšu direktore Kristīne Sarkane.

"Sadales tīkls" ir valstij piederošajā "Latvenergo" koncernā ietilpstošs elektrotīkla uzturētājs un attīstītājs Latvijā. Kompānija nodrošina sadales elektrotīklu ekspluatāciju, atjaunošanu un plānveida attīstību, elektroenerģijas izlietošanas uzraudzību, zudumu samazināšanas pasākumus un elektroenerģijas uzskaiti, kā arī veic jaunu pieslēgumu izveidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!