Foto: Publicitātes foto
Ropažu novada Stopiņu pagastā sākts AS "Antalis" loģistikas centra paplašināšanas projekts, kas tiek īstenots sadarbībā ar attīstītāju un investoru "Capital Mill".

Loģistikas centra paplašināšana ir nākamais uzņēmuma un "Capital Mill" attīstības solis, kurš pavērs jaunas iespējas produkta sortimenta paplašināšanā un pieejamībā, īpaši perspektīvajā iepakojuma produktu, materiālu un risinājumu jomā. Loģistikas centra noliktavu kopējā platība pēc projekta pabeigšana būs 10 tūkst. m², ko nodrošinās papildus iegūtie 3300 m².

Igaunijas investīciju uzņēmums "Capital Mill" pārvalda vairākus projektus Baltijā; kopējā aktīvu vērtība ir aptuveni 450 miljoni eiro. Kopš 2017. gada Latvijas tirgū tas ir ieguldīts vairāk nekā 51 miljons eiro. "Capital Mill" nekustamo īpašumu attīstības projektu vadītājs Valdis Silnieks norāda, ka ""Antalis" ir ambiciozs, stabils un augošs uzņēmums, tādēļ kompānija ir iesaistījusies pašreizējo noliktavas paplašināšanā, nodrošinot nomnieku ar mūsdienu prasībām atbilstošiem risinājumiem.

"Antalis" Latvijā darbojas jau 29 gadus. Uzņēmuma komandā šobrīd ir 70 darbinieki, kuri nodrošina darbību piecās nozarēs – papīri, materiāli poligrāfijai un birojam, higiēnas produkti un risinājumi sabiedriskajām telpām, vizuālās komunikācijas materiāli un iekārtas, kā arī produkti, materiāli, iekārtas un risinājumi iepakojumam.

Loģistikas centra paplašināšanas projektam piešķirts arī BREEAM ("Building Research Establishment Environmental Assessement Method") sertifikāts projektēšanas stadijai. Tas apliecina ēkas projekta atbilstību augstākiem energoefektivitātes un ilgtspējības standartiem, nodrošinot videi un iedzīvotajiem draudzīgākos risinājumus.

Būvdarbus veic "Mitt&Perlebach", kuram šis ir pirmais projekts Latvijā sadarbībā ar "Capital Mill".

Loģistikas centra būvniecība tiks pabeigta līdz 2023. gada vidum.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!