Foto: Publicitātes attēli

SIA "Merks Mājas" ir sākusi trešo projekta "Merks Viesturdārzs" kārtu Rīgas centrā, liecina "Merko Ehitus" grupas paziņojums Baltijas valstu biržai "Nasdaq".

Tajā ir paredzēts uzbūvēt 5 līdz 7 stāvu dzīvojamās mājas Rūpniecības ielā 33. Kopumā ir plānoti 90 dzīvokļi un četras komerctelpas. Uzņēmums ziņo, ka mājas tiks uzbūvētas līdz 2023. gada beigām, tās atbildīs A energoefektivitātes klasei.

Plānotā dzīvokļu platība ir no 33 līdz 221 kvadrātmetram, katram mājoklim ir paredzēts balkons vai terase. Savukārt pieejamās komercplatības būs no 52 līdz 109 kvadrātmetrus lielas.

Līdztekus ir paredzēts izveidot plašu bērnu rotaļu laukumu iekšpagalmā, koplietošanas terasi, pazemes autonovietni ar iespējām uzlādēt elektroauto. Tāpat projektā paredzētas vairākas velonovietnes, noliktavu telpas.

Trešās kārtas dzīvokļi šobrīd vēl netiek tirgoti, taču potenciālie pircēji var reģistrēt savu interesi, liecina projekta mājaslapa.

Pašlaik tiek īstenoti "Merks Viesturdārzs" otrās kārtas būvdarbi, ko iecerēs pabeigt jau šogad; kopumā pēc projekta pabeigšanas tajā būs 353 dzīvokļi. Pirmā kārta ir pabeigta 2020. gadā.

SIA "Merks Mājas" ir SIA "Merks" saistītais uzņēmums, kura pamatdarbība ir mājokļu projektu attīstīšanu, tas ietilpst "Merko Ehitus" grupā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!