Foto: Publicitātes attēli

Latvijā pirmais starptautiskā mazumtirdzniecības veikalu tīkla "Spar" veikals tiks atvērts 11. augustā Saldū, Rīgas ielā 8. Pirmā veikala platība būs 720 m2, un tajā atradīsies arī īpaša beķerejas zona, informē uzņēmums.

"Spar Latvija" valdes priekšsēdētājs Andris Vilcmeiers norāda, ka Saldū tiks atvērts pirmais no vismaz 200 plānotajiem "Spar" tīkla veikaliem Latvijā. Tajā būs pieejama gan vietējo ražotāju produkcija, gan "Spar" zīmola sortiments. Saldus "Spar" veikalā sadarbībā ar Jāņa Rozentāla Saldus vēstures un mākslas muzeju izveidota vietējā mākslinieka mākslas darbu siena, attēlojot tajā Rozentāla veidotās skices.

Veikals tiks atvērts 11. augustā plkst. 10.00. Svinīgajā atklāšanā piedalīsies "Spar Latvija" valdes priekšsēdētājs Andris Vilcmeiers, SIA "Skarleta" valdes loceklis Artūrs Gabaliņš un Saldus novada domes priekšsēdētājs Māris Zusts.

Saldus "Spar" būs vidēja izmēra piemājas veikals ar visām ikdienā nepieciešamajām precēm, kas ir "Spar" tīkla populārākais veikala formāts.

Latvijas veikalu plauktos nonāks gan "Spar" ekonomisko, gan premium, bio un eco līniju produkti. Uzņēmuma plānā ir sniegt iespēju arī vietējiem ražotājiem piedāvāt savu produkciju "Spar" veikalos un palīdzēt tiem palielināt produktu īpatsvaru, kā arī būt pirmajiem, kuri savos veikalos piedāvās vietējo ražotāju jaunumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!