Foto: DELFI

Veikta SIA "Cannelle Bakery" reorganizācija, kā rezultātā uzņēmumam pievienots SIA "Saldus maiznieks", ziņo "Lursoft" Klientu portfelis.

Reorganizētais SIA "Saldus maiznieks" aizvadītajā gadā apgrozīja 713,63 tūkstošus eiro, gadu noslēdzot ar 46,93 tūkstošu eiro lieliem zaudējumiem. Kā liecina "Lursoft" Multi atskaites informācija, ar zaudējumiem tas strādāja arī 2020. gadā.

Tikmēr SIA "Cannelle Bakery", kas līdz 2015. gada vidum bija zināma ar nosaukumu SIA "MATSS", pagājušajā gadā palielināja apgrozījumu līdz 3,98 miljoniem eiro. No kopējā apgrozījuma 46% veidoja eksports.

Finanšu gadu maizes un konditorejas izstrādājumu ražošanas nozarē strādājošais uzņēmums noslēdza ar 235,34 tūkstošu eiro peļņu.

Pērn uzņēmums turpināja Saldus ražotnes modernizāciju, īstenojot projektu "Maizes un miltu konditorejas ražotnes modernizācija", kā arī turpināts projekts "Piena produktu aizvietošanas tehnoloģiju izstrāde, izmantošanai "Cannelle Bakery" ražotajos izstrādājumos, un produktu derīguma termiņu pagarināšana pēc atsaldēšanas".

SIA "Cannelle Bakery" pērn bija darba devējs 106 strādājošajiem, savukārt SIA "Saldus maiznieks" – 23.

SIA "Cannelle Bakery" patiesie labuma guvēji ir Bruno Ansons, Andris Sedmalis un Ivars Skrebelis.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!