Foto: Publicitātes foto
Tā kā autostāvvietu darbība tiešā veidā ir atkarīga no apkārtnē esošās ekonomiskās aktivitātes, saistībā ar Covid-19 pandēmiju ieviestie ierobežojošie pasākumi radījuši būtisku ietekmi arī uz autostāvvietu apsaimniekošanas biznesu.

To "Delfi Bizness" apliecina gan SIA "EuroPark Latvia" un SIA "Cityparks Latvija", gan pašvaldības SIA "Rīgas satiksme". Autostāvvietu apsaimniekotāji gan vienlaikus piebilst, ka top jauni attīstības plāni, kas ietver arī teritoriju paplašināšanu.

Savukārt Patērētāju tiesību aizsardzības centrs atzīst, ka šajā biznesā "joprojām pastāv problēmas patērētāju tiesisko interešu ievērošanā".

Pieteicās dīkstāves pabalstiem

"Kā jau daudzās nozarēs, arī "EuroPark" Covid-19 ierobežojošo pasākumu ieviešana ir radījusi jūtamu ietekmi uzņēmējdarbībai. Īstermiņa autostāvvietu pakalpojuma pieprasījums ir samazinājies par 75%. Uzņēmums gan šo gadu ir izmantojis lietderīgi, resursus veltot pakalpojuma uzlabošanai un "EuroPark" mobilās lietotnes autostāvvietu apmaksai ieviešanai un attīstībai," jautāts, kāds uzņēmuma darbībā bijis pagājušais gads, portālam "Delfi" stāsta SIA "EuroPark Latvia" valdes loceklis Mārtiņš Meisītis.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!