Foto: DELFI

Elektronisko preču importētājs un tirgotājs SIA "Samsung Electronics Baltics" pērn palielinājis apgrozījumu par 12%, rādītājam sasniedzot 350,05 miljonus eiro, liecina "Lursoft" Klientu portfelī publicētā informācija.

Uzņēmuma pelņa pārskata gadā bija 7,37 miljoni eiro.

SIA "Samsung Electronics Baltics" trīs galvenie darbības virzieni ir plaša patēriņa elektronikas, IT un mobilo ierīču vairumtirdzniecība.

Kā norādīts iesniegtajā vadības ziņojumā, 2019. gads bijis nozīmīgs mobilo ierīču segmentā, kas ir diezgan piesātināts un ar sīvu konkurenci. Uzņēmuma ieņēmumi šajā segmentā ir pieauguši jau trešo gadu pēc kārtas, sasniedzot līdz šim augstākos pārdošanas rezultātus galvenajās jeb flagmaņu sērijas – "Galaxy S" un "Galaxy Note".

SIA "Samsung Electronics Baltics" divi galvenie biznesa mērķi 2020. gadā ir tirgus daļas saglabāšana visos produktu segmentos un tirdzniecības apjoma palielināšana, tostarp uzlabojot klientu iepirkšanās pieredzi tiešsaistē.

"Lursoft" dati rāda, ka SIA "Samsung Electronics Baltics" pagājušajā gadā ar darba vietām nodrošināja 59 darbiniekus.

SIA "Samsung Electronics Baltics" dibināts 2007. gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 3 702 846 eiro, un tas pilnībā pieder Nīderlandē reģistrētajai kompānijai "Samsung Electronics Benelux B.V.".

Uzņēmuma neto apgrozījums 2018. gadā bija 312,087 miljoni eiro, bet peļņa – 7,549 miljoni eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!