Foto: Shutterstock

Medikamentu tirgotājs SIA "Saules aptieka" 2021. gadā apgrozījis 21,65 milj. eiro, kas ir par 4,40 milj. eiro mazāk nekā 2020.gadā. 2021.gadu SIA "Saules aptieka" noslēgusi ar 1,29 milj. ero lielu peļņu, izriet no "Lursoft" Klientu portfeļa datiem.

Uzņēmumā aizvadītajā gadā strādāja 69 darbinieki. Nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā uzņēmums 2021.gadā samaksājis 1,18 milj. eiro.

Pagājušajā gadā SIA "Saules aptieka" sastāvā darbojās trīs struktūrvienības – aptieka, tās filiāle un zāļu lieltirgotava. Pārskata gadā turpināta zāļu lieltirgotavas loģistikas procesu un preču uzskaites modernizācija, kā arī to kvalitātes pārvaldības sistēmas izstrāde un ieviešana.

2021. gadā SIA "Saules aptieka" valsts iepirkuma ietvaros veica būtiskas individuālo aizsarglīdzekļu piegādes valsts institūcijām. Valsts aizsardzības loģistikas un iepirkumu centram uzņēmums piegādājis aizsarglīdzekļus 1,09 milj. eiro apmērā.

Šogad SIA "Saules aptieka" veiksmīgi turpina zāļu lieltirgotavas un aptiekas darbību. Tāpat arī uzņēmums turpina piedalīties atklātajos konkursos, lai noslēgtu līgumus par medikamentu piegādi slimnīcām u.c. ārstniecības iestādēm. Pēc "Lursoft" pieejamās informācijas, šogad SIA "Saules aptieka" uzvarējusi jau 20 publisko iepirkumu konkursos.

SIA "Saules aptieka" vienīgais kapitāldaļu turētājs ir Artūrs Belēvičs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!