Foto: Publicitātes attēli
Saulkrastos uzsākta jaunas viesnīcas būvniecība, informē Saulkrastu novada domes pārstāvji.

Jaunā apartamentu viesnīca atradīsies kādreizējā naktskluba "Katrīnbāde" vietā. Ēkā ir paredzēti ne tikai apartamenti viesu izmitināšanai, bet arī kafejnīca, SPA zona, pirtis, atpūtas zāle nelielu svinību organizēšanai. Projektējamā atpūtas ēkā būs pieejami 17 apartamenti ēkas pirmajā kārtā kā arī vēl 9 apartamenti otrajā kārtā – kopā 26 apartamenti, 33–79 kvadrātmetru platībā, kas izvietoti ēkas pirmajā, otrajā un trešajā stāvā.

"Projekts ir nišas ieguldījums reģionā. Tas papildinās novadu ar jaunu piedāvājumu, kas līdz šim Saulkrastos un tuvākā apkārtnē nav bijis. Saulkrastu pilsētai ir potenciāls, ņemot vērā lielpilsētas tuvumu un skaisto dabu. Pandēmija mūs nebiedē sākt esošās ēkas pārbūvi, jo esam pārliecināti, ka pieprasījums pēc apartamentiem šajā apkaimē būs," informē pasūtītāja pārstāvis Mārtiņš Ratnieks.

Projekta attīstītājs ir SIA "Kumosiņi". Kā liecina "Lursoft" dati, uzņēmums reģistrēts 2020. gada 18. augustā, un tā juridiskā adrese ir Saulkrasti, Katrīnbādes iela 4. Apmaksātais pamatkapitāls ir 2800 eiro. Kompānijas darbības veids ir nekustamā īpašuma pārvaldīšana par atlīdzību vai uz līguma pamata. Vienīgais valdes loceklis un arī īpašnieks ir Mārtiņš Ratnieks, kurš ir arī SIA "Sila nami", SIA "BS 16", SIA "Baltex nami", SIA "BG Būve", SIA "Korna Dzirnavu HES" un citu kompāniju valdes loceklis.

Ēkas projektētājs SIA "Baltex group" norāda, ka ēka veidota vienkāršām un mūsdienīgām līnijām. Izvēlētie bronzas metāla toņi atstaros jūras viļņus un saulrietus.

Plānotais viesnīcas atklāšanas termiņš ir 2023. gada rudens/2024.gada pavasaris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!