Foto: Mango
Erotisko fantāziju un aksesuāru veikals "SexyStyle" tirdzniecības centrā "Olimpija" atklājis jaunu veikalu, kura izveidē investējis 25 000 eiro.

Šis ir otrais "SexyStyle" veikals Rīgā. Tā dizainā un iekārtojumā dominēšot sārti rožainie toņi, gaisma un atvērtība, kas ir veikala koncepts un atpazīstamības zīme. Veikalā pieejami dažādi erotiskie apģērbi un aksesuāri - interesanta apakšveļa vīriešiem un sievietēm, naktskrekli, kostīmi, apavi, kā arī intīmā kosmētika un rotaļlietas intīmiem brīžiem, informē "SexyStyle" pārstāve Elīna Hasanova.

"SexyStyle jaunā veikala atklāšana ir lieliska ziņa ne tikai tāpēc, ka apliecina mūsu ģimenes biznesa izaugsmi. Ir milzīgs prieks arī par to, ka mūsu pūles daudzu gadu garumā, izglītojot cilvēkus par iespējām pilnveidot savu seksuālo dzīvi, ir devušas rezultātu. Cilvēki kļūst zinošāki, atvērtāki, ir gatavi nākt un iegādāties preces, kas iepriecina pašus un viņu partnerus, ļauj justies labāk un dzīvot veselīgāk," norāda "SexyStyle" īpašniece Ilze Švāne.

Paplašinot savu darbību, "SexyStyle" jau tuvākajā laikā plāno atklāt arī jauno internetveikalu, kas būšot ērtāks un pieejamāks, kā arī sāks publicēt blogu, kurā sniegs vērtīgu informāciju par intīmiem jautājumiem.

Kā liecina informācija "Firmas.lv", "SexyStyle" īpašniece SIA "Ixis" dibināta 2009. gadā, un tās pamatkapitāls ir 2845 eiro. Uzņēmums pieder Švānei (65,03%), Mārtiņam Švānam (24,99%) un Artūram Hasanovam (9,98%).

SIA "Ixis" 2016. gadā strādāja ar 877 771 eiro apgrozījumu un peļņu 29 387 eiro apmērā. Uzņēmuma apgrozījums 2015. gadā bija 844 008 eiro, bet peļņa - 42 554 eiro, liecina LETA arhīvs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!